Lapataiga mo Gearmotors falegaosimea ma tagata faʻatau

● Tau vevela mo le faʻaaogaina:

E tatau ona faʻaaogaina le afi e faʻaaogaina i le vevela o le -10 ~ 60 ℃. O fuainumera taua i le lisi faʻapitoa auiliiliina e faʻavae i luga o le faʻaaogaina i le masani potu vevela tusa ma le 20 ~ 25 ℃.

● Tau vevela mo le teuina:

E tatau ona teuina ni afi afi i le vevela o le -15 ~ 65 ℃. I le tulaga o le teuina i fafo atu o lenei tulaga, o le gaʻo i luga o le kia ulu vaega o le a le mafai ona faʻagaioiga masani ma o le afi o le a le mafai ona amata.

● Vaivaiga o le sūsū faʻatulagaina:

E tatau ona faʻaaogaina afi e faʻaaoga i le 20 ~ 85% e faʻatatau i le susū. I se siosiomaga susu, o vaega uʻamea e mafai ona elea, ma mafua ai ni faʻaletonu. O le mea lea, faʻamolemole ia faʻaeteete e uiga i le faʻaaogaina i sea ituaiga siosiomaga.

● Liliu e ala i fualaʻau faʻavae:

Aua le faʻafesoʻotaʻi le afi afi i lona pou fualaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavasega lona tulaga ina ia faʻapipiʻi ai. O le ulu kia o le a avea ma se saoasaoa-faʻateleina masini, lea o le a i ai afaina leaga, faʻaleagaina o kia ma isi totonu vaega; ma o le afi o le a liua i se eletise afi.

● Faʻapipiʻi tulaga:

Mo le tulaga faʻapipiʻi matou te fautuaina se tulaga faʻataʻamilomilo le tulaga na faʻaaogaina i le asiasiga a le matou kamupani lafoina. Faatasi ai ma isi tulaga, gaʻo ono paʻu i luga o le kia afi, o le avega ono suia, ma le afi meatotino ono suia mai ia i latou i le tulaga faʻatulagaina. Faamolemole ia faaeteete.

● Faʻapipiʻiina o afi afi i luga o pou fualaʻau:

Faʻamolemole ia faʻaeteete e tusa ai o le faʻapipiʻi pipiʻi. E talafeagai le faʻaeteete neʻi sosolo le pipiʻi i luga o le pou ma tafe i totonu o le fanauina, ma isi mea, aua le faʻaogaina se silicon adhesive poʻo se isi mea faʻapipiʻi pipiʻi, aua e ono afaina ai o totonu o le afi. I se faʻaopopoga, aloese mai le lolomiina o fetaomi, aua e mafai ona faʻaleagaina pe faʻaleagaina le afi i totonu auala.

● Taulimaina o le afi afi:

Faʻamolemole faʻatautaia le galuega uelo i sina taimi puupuu .. (Fautuaga: Faʻatasi ma le soldering tip uʻamea i le vevela o le 340 ~ 400 ℃, i totonu o le 2 sekone.)

Faʻaaogaina sili vevela nai lo le talafeagai i le tigaina mafai liusuavai vaega o le afi po o le isi afaina ai lona totonu fausaga. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le malosi faʻamalosi i le nofoaga e mafai ona tuʻu ai le popole i totonu o le afi ma faʻaleagaina ai.

● Teuina mo se taimi umi:

Aua le faʻaputuina se afi faʻaaogaina i se siʻosiʻomaga o loʻo iai mea e mafai ona gaosia ai le kesi oona, kesi oona, ma isi, poʻo le mea e maualuga tele pe maualalo le vevela pe o loʻo tele le susū. Faʻamolemole ia faʻaeteete lava e tusa ai ma le teuina mo umi vaitaimi e pei o 2 tausaga pe sili atu.

● Umi o le ola:

O le umi o loʻo faʻatonuina afi e tele afaina i le avega tulaga, o le auala o faʻagaioiga, o le siʻosiʻomaga o le faʻaaogaina, ma isi mea, e tatau ai ona siaki ia tuutuuga o le a faʻaaogaina ai le oloa.

O tulaga nei o le a i ai se le lelei aʻafiaga i le longevity. Faʻamolemole talanoa ma matou

● Aafiaga mamafa

● E masani ona amata

● Faagaioiga faifai umi

● Faʻamalosi ona liliu e faʻaaoga ai le fuata

● Fesuiaʻiga o le itu auala

● Faʻaaoga ma se uta e sili atu i le torque ua togiina

● Faʻaaogaina o se voltage e le faʻatusatusa i le maualuga o le voltage

● O se taʻavale uaua, faʻataʻitaʻi, o se malologa puʻupuʻu, o le malosiʻaga o le eletise, PWM Control

● Faʻaaoga lea e sili atu ai le avega faʻataga na faʻatagaina, poʻo le taga faʻatagaina na faʻatagaina.

● Faʻaaoga i fafo atu o le faʻatulagaina o le vevela poʻo le tau faʻatulagaina o le susū, pe i se nofoaga faʻapitoa

● Faʻamolemole talanoa ma matou e uiga i nei poʻo se isi lava tulaga o le faʻaaogaina e ono faʻaaogaina, ina ia matou mautinoa o oe filifilia le sili ona talafeagai faʻataʻitaʻiga.


Taimi Post: Jun-16-2021